Segmentering

Med en segmentering af produktgrupper finder du let den type produkter, du ønsker.

SaniScans produkter er inddelt i segmenter, for at det altid vil være nemt at finde de rette produkter til dine ønsker og behov. Gennem segmenteringen finder du ved hver produktgruppe en god balance mellem design, kvalitet og pris. Toiletsæderne i segmenterne Unique og Specifique bliver produceret på egen fabrik i Ry.

Unique

Unique segmentet er innovative produkter såsom danskproducerede toiletsæder med funktioner som Polygiene®, soft close og lift-off. Alle sæderne er ligeledes rengøringsvenlige med rustfri beslag og 10 års garanti. Dette suppleres med specialdesignede tilbehørsserier, hvor prisen afspejler den ekstra funktion og eksklusivitet.

Specifique

Specifique segmentet er standardprodukter i form af toiletsæder og badeværelsestilbehør. Disse produkter har fokus på funktionaliteten, den gode danske kvalitet samt den enkelte detalje. Udvalgte sæder har soft close og lift-off funktion, mens de også er rengøringsvenlige, har rustfri beslag samt 10 års garanti.

Basique

Basique segmentet har primært sat funktionaliteten ved toiletsæder samt badeværelsestilbehør i højsæde. Herunder findes gode produkter til en fornuftig pris. Et udvalg af toiletsæderne fås med soft close og soft close/lift-off.
saniscan segmenter