Hvilken toiletskål har du?

Ud fra knappen på dit toilet, kan du forholdsvis let identificere hvilken toiletskål du har, og gå direkte til udvalget af passende toiletsæder.

Et væld af toiletskåle kan til tider gøre det svært at huske, hvad din skål lige præcis hedder.  Samtidig kan det store udvalg af toiletsæder gøre det svært at gennemskue, hvad der passer til dit toilet.

Ifö Sign, Ifö Cera og Ifö Spira toiletskåle med et stort udvalg af toiletsæder

Ifö Sign, Ifö Cera og Ifö Spira er yderst populære toiletter. Netop af denne grund har vi et stort udvalg af toiletsæder, som er designet helt specielt til netop disse Ifö toiletskåle. De specielle designs betyder, at toiletsæderne passer perfekt til din toiletskål, og det eneste du skal bekymre dig om er, hvilket udtryk og hvilken farve der passer bedst i dit hjem.

Gustavsberg Nordic/Nautic, Porsgrund Seven D, Laufen Pro N

Disse skåle har alle ligheder, hvorfor udvalgte sæder passer lige godt til alle toiletterne. Toiletsæderne er designet netop til at tilgodese lighederne, men samtidig have hvert sit udtryk, så der er noget for enhver smag. 

Universelle toiletskåle har et væld af muligheder

Har du et andet mærke end de tidligere nævnte, skal du vælge et af vores universelle toiletsæder. Her har vi et stort udvalg, så du kan med sikkerhed finde et, der passer til din stil. 


Ifö Sign toiletskål

Ifö Cera toiletskål

Ifö spira trykknap

Ifö Spira trykknap

Gustavsberg Nordic/Nautic, Porsgrund Seven D, Laufen Pro N

Universelle toiletskåle